Εύκολα και πολύ νόστιμα σοκολατάκια και νηστίσιμα, οπότε μπορούμε να τα φτιάξουμε και αυτές τις μέρες!
Υλικά:
Υλικά:
- Ένα σφηνάκι λάδι
- Κομματιασμένη κουβερτούρα
- Ξύσμα πορτοκαλιού
- Γέμιση (Μπορούμε να προσθέσουμε ότι θέλουμε, μπανάνα, μπισκότο, αμύγδαλα κτλ)
Εκτέλεση:
- Λιώνουμε σε μπεν-μαρι την κομματιασμένη σοκολάτα
- Ρίχνουμε το λάδι, για να λιώσει πιο εύκολα η κουβερτούρα
- Έπειτα ρίχνουμε το ξύσμα πορτοκαλιού
- Αφου λιώσει η σοκολάτα, την βγάζουμε απο τη φωτιά και ρίχνουμε την γέμιση
- Ανακατεύουμε και με ένα κουτάλι φτιάχνουμε διάφορα σχήματα σοκολατάκια (μεγάλα -μικρά)
- Τέλος τα βάζουμε στο ψυγείο μέχρι να παγώσουν!
Καλή Όρεξη!!!
mmmmmmmmmm !nostimotataaa....einai telia!!!!!!!
ΑπάντησηΔιαγραφή