Οι Nightstalker...

2.4.13
Αφού ξεκίνησε επίσημα πλέον το blog, επέλεξα ως πρώτο θέμα - "ποδαρικό", να είναι η συναυλία των Nightstalker στα Γιάννενα στις 13 Απριλίου.
Πρόκειται για ένα ελληνικό stoner συγκρότημα, δημιουργήθηκαν αρχές του 1989, κάνοντας
τις πρώτες εμφανίσεις λίγο καιρό αργότερα και με πρώτες συμμετοχές στις συλλογές Divin και Toxic Babies in a R'n'R land. To 1994 κυκλοφόρησαν το πρώτο τους EP με τον τίτλο Side Fx, ενώ δυο χρόνια αργότερα, αλλάζοντας δισκογραφική εταιρία, κυκλοφόρησαν το άλμπουμ Use από την FM Records. Το Use επανακυκλοφόρησε το Δεκέμβριο του 2006 για τα δέκα χρόνια της δισκογραφικής τους παρουσίας.
Μετά την αποχώρηση του Hill, το 2000 κυκλοφόρησε το Ritual. Στο σημείο αυτό το συγκρότημα είχε γίνει πολύ γνωστό στην Ελλάδα, με πολλά support σε γνωστά ξένα συγκροτήματα και παρουσίες και στο εξωτερικό. To 2004 οι Nightstalker με αλλαγές στη σύνθεση, όπως την είσοδο του Αντρέα στο μπάσο (πρώην μπασίστας στο συγκρότημα Rotting Christ) και του Tόλη στην κιθάρα, κυκλοφόρησαν το Just a burn (λατρεμένο album), το album εκτός από Ελλάδα κυκλοφόρησε σε Ευρώπη και Αμερική. Το 2009 κυκλοφόρησε το album Superfreak στο οποίο περιγράφει ένα  super-φρικιό, δηλαδή τον άνθρωπο! 
Τέλος το 2012 βγήκε το "Dead rock commandos" 











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου