Τα αίτια θανάτου του Hanneman

10.5.13

Μερικές ημέρες μετά τον θάνατο του Jeff Hanneman, ήρθε στο φως η ιατροδικαστική διάγνωση για τα αίτια θανάτου του σπουδαίου κιθαρίστα.


Όπως αποκαλύφθηκε,
ο Hanneman απεβίωσε λόγω κύρωσης στο συκώτι που προκλήθηκε από υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ.
Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση των Slayer, οι ίδιοι δεν ήταν ενήμεροι για την πραγματική έκταση των προβλημάτων του στο συκώτι. Ξεκαθαρίζουν δε πως παρά κάποια δημοσιεύματα που ανέφεραν πως ο κιθαρίστας ήταν σε λίστα αναμονής για μεταμόσχευση, αντιθέτως το τελευταίο διάστημα φαινόταν πως η υγεία του καλυτέρευε, ήταν πιο ενθουσιώδης και δούλευε πάνω σε νέα μουσική.

Οι Slayer είναι συγκλονισμένοι από το θάνατο του Jeff Hanneman, και ενημέρωσαν τους φίλους του συγκροτήματος πως ετοιμάζουν μία εκδήλωση που θα τιμά το εκλιπόν μέλος της μπάντας και θα είναι όλοι καλεσμένοι. Σύντομα θα ανακοινώσουν περισσότερες λεπτομέρειες.
Ο Kerry King και ο Tom Araya ακόμη προσπαθούν να συνειδητοποιήσουν την απώλεια του αδερφού τους όπως λένε, και μοιράστηκαν στη σελίδα τους στο facebook κάποιες από τις όμορφες στιγμές που έζησαν μαζί, τις πρώτες περιοδείες τους, τις ταινίες που έβλεπαν μαζί, ενώ τόνισαν πόσο αφοσιωμένος στη μουσική ήταν ο Hanneman, ο οποίος έκανε πρόβες ασταμάτητα, σύμφωνα με τον Araya. 



Από:rocking.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου