Οι Rotting Christ στα Γιάννενα...

15.5.13
Άλλη μια υπέροχη συναυλία πέρασε, πήγα στους Rotting Christ (και ακόμα εκεί είμαι..) οπότε ήρθε η ώρα για τις εντυπώσεις! 
Οι πόρτες άνοιξαν κατά τις 8:00μμ και η συναυλία ξεκίνησε μια ώρα μετά, με τους Hell Poemer, μια μπάντα από τα Γιάννενα και μπράβο τους γιατί ήταν πολύ καλοί! Στη συνέχεια έπαιξαν οι Aenaon, για τους οποίου οφείλω να πω, πως είχα κάποιες αμφιβολίες  πριν το live αλλά με "έβαλαν" στη θέση μου για τα καλά!Αψογοι, φοβεροί , υπέροχοι, αν και δεν τους χόρτασα! Ελπίζω να τους ξαναδώ live. 
Η τρίτη μπάντα, που έπαιξε support ήταν οι Mahakala, για τους οποίους συνέβει το αντίθετο από τους Aenaon. Ηθελα τόσο πολύ να τους δω και είχα ακούσει τόσο καλά λόγια, που προσγειώθηκα ανώμαλα το Σάββατο και απ΄ότι κατάλαβα μαζί με μένα, κάποιοι ακόμα! (Με εξαίρεση τον ντράμερ, που τα έσπαγε!) 
Η ώρα έφτασε επιτέλους, Κυρίες και Κύριοι, it's headbanging time! Βγαίνουν οι R.C. προσωπικά για δυο λεπτά είχα ανατριχιάσει ολόκληρη με το intro! Ξεκίνησαν με το "The forest of n'gai" και συνέχισαν με τραγούδια από παλιότερα άλμπουμ, όπως: "Non serviam",  "Aealo"κ.α αλλά και από το νέο τους άλμπουμ. Ήταν φοβεροί, απίστευτοι, μοναδικοί (αντικειμενικότατη άποψη!). Μετά το live, ακολούθησε after party στο Legacy.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου