Μια μέρα στα Γιάννενα...(part 1)

26.6.13

Αυτό το θέμα ήθελα τόσο καιρό να το κάνω, αλλά τώρα είναι η κατάλληλη εποχή, παρακάτω θα καταλάβετε γιατί. 

Το πρωί ξυπνάς για να πας στη σχολή (ναι, θα ξεκινήσω από εκεί γιατί αυτό το blog το διαβάζει και η μαμά μου και δεν θέλω να νομίζει πως δεν πάω..). 
Σκηνή πρώτη: "Το Αστικό", εκεί θα δεις τα πάντα, όπως: 

Την "ξενυχτισμένη": Θα την καταλάβεις από το 12ποντο που φοράει στις 8:30πμ, το λεοπαρδαλέ κολάν, το full face -"make up" και από το βλέμμα "που είμαι; που πάω; και πως βρέθηκα εδώ;"!!

Η Βίλμα από το Scooby doo: Είναι η αγαπημένη μου κατηγορία, κορίτσια που μου θυμίζουν πολύ την Βίλμα, δεν ξέρω πως μπορώ να τις περιγράψω αλλιώς! Απλά τις λατρεύω!

Ο μεταλάς: Ξαφνικά εκεί που είσαι έτοιμος να κοιμηθείς στο αστικό, μπαίνει μια μπλούζα "Megadeth" και ξαφνικά τραγουδάς από μέσα σου το "symphony of destruction"! 
Ο μουσικόβιος: Εδώ είμαι εγώ, η μουσικόβια σκέφτεται κάπως έτσι ακουστικά-εισιτήριο-κάθισμα, δεν βλέπει τίποτα άλλο, όπως επίσης και δεν ακούει τίποτα άλλο γιατί η μουσική παίζει στο φουλ, οπότε όλο το αστικό καταλαβαίνει τι ακούει! 

Η γιαγιά με τις πιπεριές: Είναι η γιαγιά που θα έχει 2 τσάντες από κάθε σουπερ μάρκετ και θα καθίσει δίπλα σου, ακόμα κι αν όλο το αστικό είναι άδειο! Αν είσαι αρκετά τυχερός θα σου πιάσει κουβέντα, "Σε  ποια σχολή είσαι;", "Από που είσαι;", "έχω μια κόρη..."! (Λατρεμένες!) 

Οι καλές φίλες: Εδώ θα βρεις δύο φίλες, μπορεί και πιο πολλές, να γελάνε-μιλάνε δυνατά, να αναλύουν τα πάντα επίσης δυνατά και όταν λέω τα πάντα εννοώ ΤΑ ΠΑΝΤΑ! Πάντως μέσα σε ένα τέταρτο έχω μάθει, τί έγινε με τον Τάκη χθες, πόσο ήπιαν, ποια μέθυσε κτλ κτλ.

Σκηνή δεύτερη: "βόλτα στη λίμνη"
 
 Μετά το μάθημα, έστω ότι έχει καλό καιρό, δεν θα πας για έναν καφέ, ένα κρασομεζεδάκι; Μια βόλτα στην όμορφη λίμνη!

Εκεί θα δεις πολλά "κινούμενα"  πλαστικά ποτηράκια "Mikel" να κάνουν βόλτα.
 Επίσης οι ποδηλάτες, να πηγαίνουν από το πεζοδρόμιο, γιατί οι πεζοί βολτάρουν από τον ποδηλατοδρόμο(?), οι «τρεχάτοι», δηλαδή αυτοί που κάνουν τζόκινγκ  (ναι ναι, αυτό που "ξεκινάς" κάθε Δευτέρα!). 
Τα παιδάκια με τους γονείς τους, να φωνάζουν, να παίζουν και να προσπαθούν να δουν την λίμνη! 
Τα ζευγαράκια μικρούς- μεγάλους! 
Τέλος, αυτοί που βγάζουν βόλτα τα σκυλιά τους και αυτοί που τους βγάζουν βόλτα, τα σκυλιά τους!
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου