Sons of Anarchy

27.6.13


Αγαπημένες σειρές, μέρος δεύτερο.
Sons
of Anarchy, μια τηλεοπτική σειρά του Kurt Sutter, πρόκειται για μια λέσχη μοτοσικλετιστών που ενεργεί εκτός νόμου, σε μια όμορφη πόλη της Καλιφόρνιας το Charming. Πρωταγωνιστής της σειράς είναι ο Jackon Teller (“Jax”), ο (τότε) αντιπρόεδρος του συλλόγου, που αρχίζει να αμφισβητεί τον εαυτό του και την λέσχη του.



Sons of Anarchy έκανε πρεμιέρα στις 3 Σεπτεμβρίου 2008 με την πρώτη σεζόν στην οποία
από το πρώτο επεισόδιο βλέπουμε τις διαμάχες ανάμεσα στους Sons of anarchy και στους Mayans, ο Jax συναντά τον παλιό του έρωτα την Τάρα και γίνεται πατέρας από την πρώην γυναίκα του (και τοξικομανή) Wendy. Οι αστυνομία θα βρει τυχαία δυο πτώματα στην αποθήκη της λέσχης και άλλα πολλα!

Στην δεύτερη Season μας καλωσορίζει με μια θλιβερή εικόνα σχετικά με την Gemma(μητέρα του Jax) και μια ομάδα εθνικιστών, επίσης στο προσκήνιο και η δολοφονία της Donna (γυναίκα του Οppie)

Η Τρίτη season, ο Jax ψάχνει τον γιο του (Abel), μαλώνει με την Ταρα η οποια βρίσκει κάποια γράμματα που αναφέρονται στην κρυφή σχέση μεταξύ Gemma και Clay και μια σχεδιασμένη δολοφονία και τέλος του κύκλο και καλύτερη σκηνή κατά τη γνώμη μου, είναι όταν σκοτώνουν τον Jimmy και την Stahl!

Τέταρτη season, βρίσκει τους Γιούς να βγαίνουν από την φυλακή και να είναι έτοιμη να μπλέξουν ξανά, αυτή τη φορά όμως με ναρκωτικά, τα γράμματα που προδίδουν έναν φόνο βγαίνουν στην επιφάνεια και έτσι θα σκοτωθεί ένα μέλος της λέσχης (ένα από τα καλύτερα!).

Τέλος (μέχρι τώρα τουλάχιστον) η πιο τρελή season, ο πέμπτος κύκλος θα έχει ένα και μόνο κορυφαίο σκηνικό (και να θα κάνω spoile για όσους δεν το έχουν δει ακόμα), πεθαίνει ο Oppie, αν είναι δυνατόν είναι σαν να σώζεις  τον Jack από το Lost, σαν να παντρεύεται η Ματίνα Μανταρινάκη από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» απλά δεν γίνεται! Δυο πράγματα ελπίζω: να μην πεθάνει και ο Chibs (αλλιώς η σειρά είναι χάλια) και δεύτερον, η 6η season να τελειώνει με τον θάνατο του Jax και την επαναφορά του Oppie, δεν ξέρω πως! (πράγμα δύσκολο)



Κατά τ΄ άλλα να την δείτε αξίζει! Αρκεί μόνο να:

  • Σας αρέσουν οι σειρές

  • Να έχετε γερά νεύρα

  • Να  σας αρέσει το στιλ «μηχανές, γυναίκες, όπλα, ποτά και rock n roll» 


 Έχει και ωραία μουσική! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου