5+1 Γυναικεία Μυστήρια.

20.8.13


Συνήθως οι γυναίκες αγχωνόμαστε για ανύπαρκτα θέματα και δεν σταματάει εκεί το θρίλερ. Οκ ναι, δέχομαι είμαστε περίεργα πλάσματα, πολύπλοκα αλλά τι να κάνουμε είμαστε όμως και αξιαγάπητα!1. Μην τρελαθείς κι όλας αν έχει σπάσει/χαλάσει λίγο το νύχι σου, δεν θα το καταλάβει καν το αξιαγάπητο αγόρι σου! (Εδώ που τα λέμε καλή μου,  δεν θα το καταλάβει κανένας)

2. Δεν «έσπασε» η φράντζα σου, οτι το φαντάζεσαι δεν σημαίνει οτι υπάρχει, επίσης μην φρικάρεις τόσο γι αυτό σε κάνει να φαίνεσαι  «μπεμπέκα»3. Οχι, σ αγαπάει το αγόρι σου, μην κάνεις ολόκληρη σκηνή επειδή κοίταξε ποια πέρασε!4. Πήγες με την κολλητή σου για ψώνια και «ωχ!» πήρατε την ίδια μπλούζα, απλά κανονίστε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή, θα τη φοράει η μία και τις άλλες μέρες η άλλη!5. Πήρες 2 κιλά και μισό γραμμάριο, δεν τρέχει τίποτα, δεν φαίνεται. Σταμάτα να τρως μαρούλια!  6. Έχει λίγο σκόνη στο γραφείο σου, λίγα σκουπίδια στο πάτωμα, η ντουλάπα σου έχει μεταφερθεί στο κρεβάτι και έχεις τον Spiderman σε κάθε γωνιά του σπιτιού σου. Ε, και; Χαλάρωσε… (Όχι οκ, πλάκα κάνω τωρα αγχώσου!)

Τέλος θέλω να καταλήξω στο έξης συμπέρασμα: Μην σκας γυναίκα, για  κάθε τι ασήμαντο γεγονός, δεν είναι ανάγκη να είσαι η αψεγάδιαστη κούκλα του Hollywood, γιατί έτσι κ αλλιώς (ευτυχώς) δεν υπάρχει! Να αγαπάς τον εαυτό σου, το σώμα σου όπως είναι και να το φροντίζεις!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου