25 Χρόνια Spider Kickers

2.11.13Το περασμένο Σάββατο, οι Spider Kickers, από τις πιο παλιές  και μεγάλες μπάντες στα Γιάννενα, γιόρτασαν  τα 25 τους χρόνια, με ένα φοβερό live στο BOXX.


Η συναυλία ξεκίνησε περίπου στις 9:30, με τους Smokescreen (Γιάννενα), νέο stoner συγκρότημα, φοβεροί, θύμιζαν αρκετά τους Down (καλό αυτό!). Έπαιξαν έξι κομμάτια, όλα δικά τους (οπότε τους χαρήκαμε αρκετά) και από τη πρώτη στιγμή  τα έδωσαν όλα! Δεν πρέπει να παραλείψω, τον χαρακτηρισμό «φωνάρα» για τον τραγουδιστή, ελπίζω να τους ξαναδούμε σύντομα live.
Μέλη της μπάντας:


Νάσος- φωνή

Andy – κιθάρα

Δημήτρης – κιθάρα

Λευτέρης – μπάσο και

Κυριάκος – ντράμς

Το δεύτερο support, ήταν  οι Hellpoemer(Γιάννενα), μια  Black metal μπάντα από το 2005, σταθερή αξία, με το δικό τους κοινό που τους λατρεύει και αυτό φαίνεται από τη στιγμή που θα βγουν στη σκηνή! Αξίζουν συγχαρητήρια!!

Μέλη της μπάντας:

Infernal Lord: φωνή, πιάνο
K
nafos: κιθάρα
Neron:
κιθάρα

Gragonith μπάσο και

Dark Archon – ντραμς  

 *Σημείωση: θα έπαιζαν support οι Bloodpact(Γιάννενα- Melodic Death metal), για πρώτη φορά, όμως ένα ατύχημα του κιθαρίστα μας τα χάλασε, περαστικά του και ελπίζουμε να τους δούμε άλλη φορά!

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα, είναι τώρα, κυρίες και κύριοι, οι Spider Kickers… 25 χρόνια Spider Kickers = 25 χρόνια πανικός και πώρωση! Από τις πιο αξιοθαύμαστες underground metal μπάντες, έχουν παίξει με μεγάλα ονόματα της metal σκηνής και ακόμα μας γεμίζουν ενέργεια!
 Η ανατριχίλα ξεκινάει από τη στιγμή που συνειδητοποιείς ότι βλέπεις επιτέλους live, την αρβύλα των πρώτων δευτερολέπτων από το “Are you dead”! Έπαιξαν από τα πρώτα τους άλμπουμ, γιατί όπως είπε και το τραγουδιστής/ ντράμερ «Μέρα που είναι, ας θυμηθούμε τα παλιά…». Πιστεύω ήταν από τα καλύτερα live, φοβερή σκηνική παρουσία και ήχος. Στο τέλος ανέβηκε και ο Σπύρος (πρώην κιθαρίστας της μπάντας) για να «τζαμάρουν» επί σκηνής!


Μέλη της μπάντας:

James Edouarth – φωνή/ ντραμς

Motor Nakas  - μπάσο

Kostas Kalampokas – κιθάρα και

Kostas- κιθάρα
Don't Forget: 
Google+ 
Facebook 

1 σχόλιο: