Χριστουγεννιάτικα Δώρα.

18.12.13
Οι γιορτές πλησιάζουν. Αυτό σημαίνειπως οι φοιτητές γυρνάν στα σπίτια τους όπου τους περιμένουν το καλό φαγητό, η ξεκούραση, οι φίλοι που έχουν καιρό να δούνε και… τα δώρα! 

Πάρε μια γεύση από όμορφα και οικονομικά- δώρα για φοιτητές!

1 Παίξε με τις φωτογραφίες.
Μπορείς να εκτυπώσεις μια φωτογραφία με την οικογένεια/κοπέλα/κολλητό σου κτλ και να τη κάνεις δώρο με μια κορνίζα. Σίγουρα θα βρεις κάτι οικονομικό σε πολλά καταστήματα (ΙΚΕΑ κτλ)


2 Βιβλία.
Μια πολύ όμορφη χειρονομία, να χαρίσεις σε κάποιον ένα βιβλίο που  πιστεύεις να του ταιριάζει. Ακόμα και κάτι σχετικό με τα χόμπι του (games, κοσμήματα, ζωγραφική κα). Προσοχή: Μη ξεχάσεις να γράψεις μια αφιέρωση!

3 Καλάθι Δώρων.
Μπορείς να βρεις έτοιμο ή καλύτερα να ψάξεις για υλικά σε κάποιο βιβλιοπωλείο και να φτιάξεις ένα καλάθι. Έπειτα γέμισε το με ότι θες, ανάλογα βέβαια σε ποιον θα το δωρίσεις! Για το κορίτσι: μερικές σοκολάτες, για τον σινεφίλ: την αγαπημένη του ταινία και popcorn. Σε κάθε περίπτωση η κάρτα με την κατάλληλη ευχή είναι απαραίτητη! 

4 Για τον cinemαδάκια.
Αγόρασε 2 εισιτήρια για την ταινία που περιμένει πως και πώς να  δει και χάρισε τα στον/στην  «cinemadάκια» φίλο/ή σου.
Είναι οικονομικό, πρωτότυπο δώρο που σίγουρα θα το χαρείτε αρκετά! Ευκαιρία να περάσετε ένα όμορφο βράδυ μαζί!

5 Επιτραπέζια.
Δεν υπάρχει τίποτα καλύτερο, τώρα τις κρύες νύχτες του χειμώνα από ένα βράδυ μαζεμένη όλη η παρέα στο σπίτι με κρασί, μουσική και φυσικά κάποιο καλό παιχνίδι!
Διάλεξε ένα επιτραπέζιο για αρκετά άτομα και με πολύ γέλιο!!!

6 Χάραξε το, τώρα!
Αγόρασε χριστουγεννιάτικες μπάλες και χάραξε πάνω μια πρωτότυπη ευχή.
Επίσης μπορείς να ψάξεις για παλιές-ξεχασμένες στην αποθήκη, να τις ντύσεις με  χριστουγεννιάτικο χαρτί και να γράψεις  πάνω ότι θέλεις!

7 VideoGames.
Λίγο πολύ, όλοι «λιώνουμε» κάποιο παιχνίδι. Τι καλύτερο λοιπόν για κάποιον που είναι πραγματικά πωρωμένος gamer??? Βέβαια λίγο ακριβό δώρο, αλλά τι να κάνουμε έναν τον έχουμε!

8 Βάση για Laptop.
Ένα από τα βασικά εργαλεία του φοιτητή είναι φυσικά, ο υπολογιστής. Στη περίπτωση του Laptop, οι περισσότεροι –κακώς- παραμελούν τη βάση. Ευκαιρία λοιπόν, να του αγοράσεις μια οικονομική!

9 Βάλε Χιούμορ στα δώρα σου!
Δυο τοπ ατάκες κάθε φοιτητή είναι: «Αυτό το εξάμηνο θα πηγαίνω σε όλα τα μαθήματα» και « Θα κάνω οικονομία». Βέβαια ποτέ, καμία από τις δυο δεν τηρείται! Χάρισε του έναν κουμπαρά ή τετράδια, με μια κάρτα και τις καλύτερες ευχές σου… όπως: «Τώρα δεν θα έχεις δικαιολογία να μην πατάς στη σχολή!».

10 Δωροκάρτες.
Τελευταίο και καλύτερο δώρο που μπορείς να κάνεις σε μια κοπέλα(κυρίως), είναι μια δωροκάρτα για ένα καταστήματα με ρούχα (πχ H&M), με ένα καλό ποσό (ας μην κάνουμε τσιγγουνιές μέρες που είναι!). Σίγουρα θα πάρει κάτι που την αρέσει πραγματικά!
Επίσης είναι πολύ καλό δώρο για τους πρωτοετής που φτιάχνουν ακόμα το νέο τους  σπίτι,  για ένα καταστήματα με έπιπλα (βλ. Ικεα).


Don't Forget: 
Google+ 
Facebook 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου