Όταν η βιβλιοθήκη "συναντά" τον φοιτητή...

18.1.14
Η πολυαγαπημένη περίοδο όλων των φοιτητών… εξεταστική!
Οι περισσότεροι επισκέπτονται τις βιβλιοθήκες για να διαβάσουν (λέμε τώρα…). Εκεί θες, δε θες θα παρατηρήσεις συγκεκριμένους τύπους φοιτητών.

1 Ο ωραίος/ Η ωραία.
Λένε πως οι μεγάλοι έρωτες «γεννιούνται» στις βιβλιοθήκες… σκέφτηκες όταν τον είδες. Πέρα ότι είναι ένα ευχάριστο διάλλειμα  από το –βαρετό- διάβασμα, είναι και ένα κίνητρο να πηγαίνεις πιο συχνά για διάβασμα!

2 Το ζευγαράκι της Αγίας Παρασκευής.
Με άλλα λόγια όλοι στη βιβλιοθήκη διαβάζουν στους ρυθμούς «μάτσα, μούτσα, ματς» και νομίζεις ότι από κάπου ακούγεται  και το Je Taime του Serge Gainsbourg. Τότε βέβαια, αναρωτιέσαι τι τους εμπόδιζε άραγε να μείνουν στο σπίτι; 

3 Ο Μουσικάκιας.
Δεν θα μπορούσε να λείπει από τη λίστα μου. Είναι εκείνος που έχει απλώσει στο τραπέζι ακουστικά, mp3, laptop, ένα βιβλίο για ξεκάρφωμα και βλέπει video clip!

4 Ο Facebookας.
Κάθε φορά που βλέπω τον «facebookα», νομίζω ότι απλά ήρθε για ένα check in , μερικές φωτογραφίες, λίγο chat και θα φύγει! 

5 Η «κατά λάθος εδώ».
Όλοι την έχουμε συναντήσει και όλοι την αγριοκοιτάξαμε τουλάχιστον δέκα φορές. Δεν νιώθει τίποτα, γελάει, τραγουδάει, μιλάει δυνατά οπότε όλοι ξέρουμε και 2-3 μυστικά της(!) και φυσικά, αγνοεί κάθε παρατήρηση που της κάνουν. (Μερικές φορές μπορεί να δείξει και ενοχλημένη γι αυτό!)

6 Η Famous.
Πρόκειται για ένα παρακλάδι της «κατά λάθος εδώ» (βλ. Νο 5). Ξέρει και χαιρετάει, όποιον περάσει. Σου προκαλεί αμφιθυμα συναισθήματα. Αν καθήσει κοντά σου, αρχικά θα την αγαπήσεις, γιατί είναι μια ευχάριστη παρουσία στο διάλλειμα σου, αφού θα ακούσεις όλα τα κουτσομπολιά. Έπειτα θα την μισήσεις γιατί δεν σταματάει να μιλάει!

7 Ο Διαβαστερός.
Τελευταίος στη λίστα, ο τύπος που θα δεις πίσω από έναν  τοίχο με βιβλία και χαρτιά να λύνει ασκήσεις ή να διαβάζει.. ναι, διαβάζει κανονικά! Τότε λες «Ρε αυτός μας χαλάει τη πιάτσα. Κανένα φυσικό, χημικό θα είναι…»  


Don't Forget: 
Google+ 
Facebook 

Για το Mycampus

1 σχόλιο:

  1. Egw hmoun h teleytaia kathgoria tou nerd alla otan erxotan kai h kollhth moy arxizame to gossip kai mas agriokoitousane gyrw gyrw!!Poly xaritwmeno t post!!flk
    www.getalocalife.blogspot.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή