14 Λόγοι που αγαπάτε τις γυναίκες...

13.3.14


Γυναίκες. Το ωραίο φύλο, τόσα ποιήματα, τραγούδια και πίνακες δημιουργήθηκαν γι αυτό το πλάσμα. Αν και το πιο περίπλοκο, το πιο μυστηριώδες  είναι και το πιο αξιαγάπητο σ’ αυτό τον κόσμο, θα μπορούσα βέβαια, να μας λέω κομπλιμέντα  για ώρες αλλά θα μιλήσω με επιχειρήματα.

14 γυναικεία μυστήρια/ 14 λόγοι που αγαπάτε τις γυναίκες.

Η γυναίκα λοιπόν,…


1 Χρησιμοποιεί  20.000 λέξεις την ημέρα, δηλαδή 13.000 λέξεις παραπάνω από τον άντρα. Εδώ μπορούν να συμπεριληφθούν τα 45 διαφορετικά παρατσούκλια που σκέφτεται για το ταίρι της!

2 Μπορεί να κατανοήσει καλύτερα τα σήματα των ματιών, όπως επίσης κατέχει και εντονότερο «προαίσθημα», για παράδειγμα  μια γυναίκα μπορεί να διακρίνει ευκολότερα το ψέμα.

3 Ακόμη μπορεί να κάνει περισσότερα πράγματα ταυτόχρονα και με επιτυχία! Όσους αιώνες κι αν το αμφισβητούν οι άντρες, sorry guys οι έρευνες μιλούν!

4 Μπορεί να ξεχωρίσει περισσότερες αποχρώσεις. Το πράσινο της μέντας και του αβοκάντου είναι δυο διαφορετικά χρώματα, σε αντίθεση με τους άντρες που είναι ‘πράσινο’ σκέτο!

5 Έχει καλύτερη μνήμη από τους άντρες. Αμφιβάλεις; Θυμήσου την τελευταία φορά που η κοπέλα σου, θύμωσε για κάτι που έκανες μήνες πριν… ενώ εσύ το είχες ξεχάσει!

6Γοητεύεται από την ευφυΐα του άντρα. Μπορεί ένα καλογυμνασμένο σώμα και δύο γαλανά μάτια να είναι το «πακέτο», όμως δεν παίζουν πάντα πρωτεύον ρόλο για μια γυναίκα.   


7 Δεν θέλει κανένα «κακό αγόρι». Έφτασε λοιπόν, η στιγμή να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Όταν λέμε πως δεν μας αρέσουν τα «καλά παιδιά» και μας αρέσουν τα «κακά», φυσικά και δεν εννοούμε κάποιον που θα μας βασανίζει. Αντίθετα αναφερόμαστε αυτόν που θα μας έχει σε εγρήγορση και θα μας εκπλήσσει θετικά. (Βλέπε Νο 6)    

8 Αν μάθει ότι ο καλός της, την έχει απατήσει, υπάρχει περίπτωση να τον συγχωρέσει… όμως μετά θα εύχεται να τον είχε χωρίσει.

9 Κλαίει κατά μέσο όρο 30-60 φορές τον χρόνο. (Ο άντρας 16-17)

10 Ξοδεύει κατά μέσο όρο 1 χρόνο από τη ζωή της, για να αποφασίσει τι θα φορέσει. Αν θέλουμε εμείς ετοιμαζόμαστε σε δευτερόλεπτα.. είναι που δεν θέλουμε!

11 Ξέρει να εκτιμά ένα καλό ραντεβού. Χαίρεται με το στάδιο του κυνηγητού, όσο περισσότερο λοιπόν κρατήσει τόσο το καλύτερο (σε λογικά πλαίσια πάντα).

12 Διασκεδάζει με τα ψώνια. Ω ναι, είναι γνωστό μας αρέσουν τα ψώνια. Η κάθε μια βέβαια έχει το προσωπικό της ρεκόρ στον χρόνο που ξοδεύει. Είτε αυτά είναι διαδικτυακές αγορές, είτε έχει οργώσει τους δρόμους την ίδια γαλήνη θα νιώσει στη ψυχή της.

13 Όταν βγαίνει ραντεβού, όλα λειτουργού βάση σχεδίου!

14 Όταν λέει «δεν έχω τίποτα» εννοεί, «κάτι έχω, αλλά δεν θα σου πω. Καλά θα σου πω αλλά κάνε μου λίγες γλύκες ακόμα και δείξε πως καίγεσαι».


Don't Forget: 
Google+ 
Facebook 

Για το Mycampus1 σχόλιο:

  1. κλαίμε περισσότερο από τους άντρες...χμ...νομίζω,πως μπορεί σε κάποιες φάσεις να είναι πιο συναισθηματικοί και ευσυγκίνητοι από εμάς,αλλά φοβούνται να το δείξουν εξαιτίας του γνωστού κλισέ ''οι άντρες δεν κλαίνε''.Και μόνο λοιπόν,που έχουμε το θάρρος να δείχνουμε τα συναισθήματά μας,μπράβο μας!!
    Ανθή (diaba-zo.blogspot.gr)

    ΑπάντησηΔιαγραφή