Οι πρώην, οι νυν και οι επόμενοι!

22.3.14
Με την έναρξη της φοιτητικής σου ζωής, πέρα από τη σχολή, τις νέες υποχρεώσεις, τα ποτά και τα ξενύχτια, θα βγεις και πολλά ραντεβού. Ξέχνα τους ατίθασους συμμαθητές σου τώρα θα γνωρίσεις άλλους… ακόμα πιο ατίθασους!


Πρώτος και καλύτερος,  ο "κουλτουριάρης", πολύ πιθανό να τον γνωρίσεις στην βιβλιοθήκη, γιατί διαβάζει κοινωνιολογικο-ψυχολογικο-φιλοσοφικα βιβλία, έχει πάντα το βλέμμα του "εγώ ζητάω έναν άνθρωπο για επικοινωνία!", ακούει ψαγμένη μουσική (jazz, blues και τα ρέστα μου), επίσης σίγουρα θα ασχολείται και με κάποιο μουσικό όργανο ή με τον αθλητισμό. Άλλοτε, ξέρει ακριβώς πώς να σε γλυκάνει με έναν καλό λόγο και άλλοτε, είναι εγωκεντρικός.

 Ο μουσικός. Είναι ο κιθαρίστας της τάδε μπάντας, ο ωραίος τραγουδιστής της άλλης μπάντας ή ακόμα και ο μπασίστας (που μάλλον τον μπέρδεψες με τον κιθαρίστα!). Αυτός έχει μάτια μόνο για την μπάντα του, η οποία είναι και το "όπλο" του στο φλερτ, μιλάει συχνά γι’ αυτόν και το συγκρότημα του, σε καλεί στις συναυλίες του, όπου εκεί θα νιώσεις περηφάνια και θα πεις από μέσα σου "Ναι, είμαι η κοπέλα του τραγουδιστή!"  και μόλις κατέβει ο rock star, με καμάρι θα ποζάρει για την κοπέλα του

Ο barman/ dj. Ο καλός σου, δουλεύει στο πιο “in” μαγαζί της πόλης, "Το μαγαζί με τον κούκλο barman/dj" λένε όλες, γι αυτό και τα βράδια που δουλεύει γίνεσαι ένα με το σκαμπό. Να και τα κεράσματα, να και τα χαμόγελα δεξιά και αριστερά, (γιατί κι αυτό δουλειά του είναι), και εσύ έχεις πρασινίσει από τη ζήλεια σου! Συμβουλή: Keep Calm και φάτε μάτια ψάρια κορίτσια!!

Υπάρχουν κάτι άντρες που έχουν μεγάλη καρδιά, γι αυτό και χωράει όλες τις γυναίκες..ταυτόχρονα! Ο γνωστός "Καζανόβας", τον είχες εσύ, τον είχε η διπλανή, τον είχε και η κουτσή Μαρία. Υπόσχεται αγάπες και λουλούδια σε πέντε διαφορετικές κοπέλες, παίζει πολύ καλά τον ρόλο του σε σημείο να σε πείσει για μερικά δευτερόλεπτα, όμως εσύ δεν θα ψαρώσεις γιατί έχεις μάθει ήδη για το ποιόν του!  

Από την άλλη πλευρά συναντάμε τον "στενό κορσέ", αυτός αν μπορούσε θα σε κλείδωνε σε ένα δωματιάκι για να μην σε δει κανένας άλλος. Όπου βγαίνεις, έρχεται κι αυτός, σε έχει μονίμως αγκαλιά, ώστε να κάνει ξεκάθαρη την "αιώνια δέσμευση" σας! Στην αρχή δεν το καταλαβαίνεις αλλά αργά ή γρήγορα, το αποτέλεσμα θα είναι να κουράζει εσένα και την παρέα σου, οπότε μην περιμένεις τηλέφωνο από φίλο.

Τα είχατε και χωρίσατε… ε και; Τώρα είναι φίλος σου, ξέρετε τα πάντα ο ένας για τον άλλον, μιλάτε άνετα, πολλές φορές φέρεστε και σαν ζευγαράκι, θα γνωρίσει όλους τους μελλοντικούς σου συντρόφους και μερικοί από αυτούς θα θέλουν να σας χωρίσουν -για ευνόητους λόγους-, έτσι καταλήγουν κι αυτοί… πρώην! Τέλος, η πρώτη σου αγάπη. Στο ίδιο σχολείο, στο ίδιο τμήμα, τότε που σου πετούσε χαρτάκια στα μαλλιά… τι άλλο θες; Έγινε το πρώτο σου αγόρι, περάσατε σε διαφορετική πόλη, είπατε ότι θα αντέξετε κι έτσι έγινε τον πρώτο χρόνο. Αφού όμως οι προσφορές στο καρτοκινητό τελείωσαν, οι extra ανακρίσεις άρχισαν (λόγω απόστασης) αποφάσισες ότι θέλεις ένα αγόρι και όχι μια "ιδέα".


Don't Forget: 
Google+ 
Facebook 

Για το Mycampus
 

1 σχόλιο:

  1. Ο dj επικίνδυνο είδος!!!
    Αλλά και ο ''κουλτουριάρης'' γνωστή μούρη στα πανεπιστήμια!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή