Εγώ και εσύ μόνοι πάνω στη Γη(;)

23.6.14
«Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και το αγόρι μου!» που λέει και το τραγούδι. Καλοκαιράκι, ντάλα ο ήλιος, θάλασσα, εσύ κι αυτός μόνοι πάνω στη Γη. Μετά από τόσους μήνες σχέσης αποφασίσατε να πάτε μαζί διακοπές, να γνωριστείτε καλύτερα βρε παιδί μου.

Προσοχή, προσοχή! Οι πρώτες διακοπές είναι ένα test, αν το περάσετε και οι δυο με άριστα συνεχίζουμε στην επόμενη φάση, αλλιώς λυπάμαι… χάσατε.

Εκείνες τις μέρες εκτός ότι θα είσαι όλη μέρα με το έτερον σου ήμισυ, αγκαλιές, φιλιά και βόλτες, θα καταλάβεις αρκετά για τον χαρακτήρα, τις συνήθειες του, τα ελαττώματα, πράγματα δηλαδή που πριν δεν τα είχες προσέξει και ίσως διαφέρετε…


 Η κατάρα της τεχνολογίας. Στη διαδρομή κάνει τα τσεκ ιν του σε facebook, twitter, instagram, g+ και όλα τα σχετικά, όταν φτάσετε θα τσεκάρει λίγο τα μηνύματα και τις ειδοποιήσεις, αργότερα στον καφέ θα τσατάρει και δυο κουβεντούλες παραπάνω με τον κολλητό… κατά τ’ άλλα είστε μια ευχάριστη ατμόσφαιρα! Η λύση είναι η εξής: καλή και χρυσή η τεχνολογία αλλά με μέτρο, διακοπές είσαι επιβάλλεται να αποκοπείς από τον «έξω κόσμο»!

 Το άγχος να τα κάνετε όλα, για να περάσετε ένα αξέχαστο τριήμερο.Να προλάβετε τα μουσεία, τη ξαπλώστρα, το φαγητό, το ηλιοβασίλεμα και το βράδυ να γυρίσετε τις «9μιση βδομάδες»… σε μια μέρα! Χαλλλαρα και απολαμβάνουμε τις διακοπές.

Ένα σοβαρό θέμα τώρα… ο ύπνος! Ο ένας μπορεί να θέλει να κοιμάται όλη την ημέρα, ο άλλος μπορεί να είναι πρωινός τύπος και να μην θέλει να αφήσει δραστηριότητα για δραστηριότητα. Το σωστό είναι ούτε να προσποιηθείς κάτι που δεν είσαι αλλά ούτε και να περάσει απόλυτα το δικό σου στυλ διακοπών… Με λίγα λόγια εμείς που κοιμόμαστε 15 ώρες την ημέρα, θα πάμε μόνοι μας διακοπές!

 Δεν θέλω να σας πανικοβάλω… αλλά θα είστε όλη μέρα μαζί! Εδώ λοιπόν θα φανεί το ταίρι μας, από την καλή και από την ανάποδη.  Γιατί όσο καλά κι αν περνάμε με τον σύντροφό μας τις λίγες ώρες της καθημερινότητάς μας, εκεί θα «γνωρίσουμε» την καθημερινότητα του.

 Τελικά, είστε διαφορετικοί τύποι. Οκ, αρχικά δεν ήρθε το τέλος του κόσμου. Μπορεί εσύ να είσαι ο παραλίας, όλη μέρα στην ξαπλώστρα, τάβλι, φραπέ και «τακα-τουκα» η ρακέτα, ενώ το ταίρι σου να ακούει surfing, kitesurfing και να πετάει από χαρά! Εξάλλου δυο άνθρωποι όσο ερωτευμένοι και αν είναι, κουβαλάνε προσωπικές συνήθειες, παραξενιές και απαιτήσεις οι οποίες δεν γνωρίζουμε από πριν. 

Για το Mycampus
Don't Forget: 
Google+ 
Facebook  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου