10 Σημάδια ότι είσαι ερωτευμένος.

4.10.14Όπως λέει και ο σοφός μας λαός: ο βήχας και ο έρωτας δεν κρύβονται και κακά τα ψέματα αν σε χτύπησε και σένα εκείνος ο έρωτας με τις μπούκλες και τα βέλη, όσο κι αν προσπαθείς δεν μπορείς να το κρύψεις… και γιατί να το κρύψεις άλλωστε!

#1
Είσαι μονίμως αφηρημένος, σκέφτεσαι ένα συγκεκριμένο πρόσωπο όλη μέρα ότι και να κάνεις, ίσως να μην έχεις όρεξη και για κάτι άλλο πέρα από το να μιλάτε ή να είστε μαζί. Η εμμονή στον αγαπημένο σου οφείλεται στα αυξημένα επίπεδα ντοπαμίνης, δεν τα λέω εγώ αυτά η επιστήμη τα λέει!


#2
Ρομάντζο ταινίες; Μπαλάντες; Σου θυμίζουν κάτι, μήπως ότι απέφευγες πριν πάθεις τη «ζημιά»; Τώρα βρίσκεις χαριτωμένη ταινία το “Love Actually”; Κι ας μην πάμε μακριά, παραδέξου  ότι πλέον χαζεύεις (πιο συχνά) τα ζευγαράκια!

#3
Οσο και να προσπαθείς να μην παρασυρθείς (αλήθεια γιατί το κάνεις;), πιάνεις τον εαυτό σου να χαμογελάει χωρίς λόγο, δεν ξέρεις από που προκύπτει αυτή η χαρά. Επίσης τα «ποτέ» που έλεγες κάποτε πριν τον γνωρίσεις, θα τα βρεις μπροστά σου. Γι αυτό λοιπόν κάτσε και απόλαυσε…

#4
Υιοθετείς ατάκες, κινήσεις του. Αυτό συμβαίνει όταν περνάτε χρόνο μαζί, έτσι ατάκες του μπορεί να γίνουν και δικές σου.

#5
Μπορεί για σένα να είναι το πιο όμορφο πλάσμα, όμως επειδή κανένας δεν είναι τέλειος, σίγουρα το ταίρι σου θα έχει τις δικές του ατέλειες- τις οποίες εσύ τις βρίσκεις τόσο αξιολάτρευτες. Ακόμα κι όταν τον πειράζεις γι αυτές, μπορεί να νομίζει πως τον δουλεύεις όμως για σένα είναι τα αγαπημένα σου σημεία!
Εκτός από την εμφάνιση, κανένας δεν είναι άψογος και στον χαρακτήρα, όλοι έχουμε περιθώρια βελτίωσης, κάτι που άρχισες να το δουλεύεις μαζί του. Γκρινιάρηδες, ζηλιάρηδες, εγωιστές… όλοι οι καλοί χωράνε!

#6
Όλοι σου λένε ότι λάμπεις και δεν είναι ψέμα, όπως το γέλιο έτσι και ο έρωτας κάνει  καλό στον οργανισμό σου… δεν θα λέγαμε το ίδιο βέβαια και για τη τσέπη σου, αν σκεφτείς ότι έχεις αρχίσει και φροντίζεις περισσότερο την εμφάνιση σου, μη λυπάσαι τα λεφτά που ξόδεψες για την ανανέωση της γκαρνταρόμπας σου!

#7
«Δεν έχω τίποτα να φορέσω…» Κι ας έχεις δυο καλά γεμάτες ντουλάπες με καινούργια ρούχα, με το καρτελάκι τα ‘χεις ακόμα αφόρετα! Όμως τίποτα δεν είναι «αρκετά ωραίο» γι αυτό το ραντεβού… Σε καταλαβαίνουμε απόλυτα κι ας δείχνεις παρανοϊκή.

#8
Που και που… έλα πες την αλήθεια… χαζεύεις τα πρώτα σας μηνύματα ή απλά ξαναδιαβάζεις τα τελευταία!
 
# 9
Σύμφωνα με τους ειδικούς, όταν είσαι ερωτευμένος δεν σκέφτεσαι κανέναν άλλον. Όσο παράξενο και να είναι, υποστηρίζουν πως ακόμα και μοντέλα να περνάνε δεν θα «παίξει» το ματάκι σου.

#10
Διαβάζοντας όλα τα παραπάνω, τον σκέφτεσαι και χαζοχαμογελάς!
Don't Forget: 
Google+ 
Facebook Για το Mycampus.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου