9+1 Φράσεις που μόνο αν είσαι εθισμένος με τον καφέ μπορείς να καταλάβεις.

4.12.14
Η αλήθεια είναι ότι, για να ξεκινήσω να γράψω κείμενο, έπρεπε πρώτα να παίζει στο repeat το «The only one» από Black Keys.

Για μερικούς λοιπόν, είναι απλά ένα ρόφημα. Για άλλους όμως είναι το Α και το Ω στην καθημερινότητα τους!
 


1 «Γλυκός με γάλα»
Για τους «άλλους»: Καφές με παραπάνω ζάχαρη και γάλα. Για τον Coffeholic: Μπακλαβάς με γάλα. Ίσως σου φέρει αναμνήσεις από την παιδική σου ηλικία, τότε που ήπιες τον πρώτο σου καφέ, θυμάσαι; Γλυκός… με γάλα!
 
2 «Σκέτος» Για τους «άλλους»:  Καφές χωρίς ζάχαρη, πως το πίνεις αυτό το πράμα; Για τον Coffeholic:  Ένας φυσικός τρόπος να μείνω ξύπνια στο μάθημα και στη δουλειά.
 
3 «Mikel, Bruno, Starbucks…»
Για τους «άλλους»: Αλυσίδες καταστημάτων καφέ. 
Για τον Coffeholic: Η «δική μου» Μέκκα…
 
4 «Άσπρο πάτο» 
Για τους «άλλους»:  Μια παρέα ανθρώπων που περνάνε πολύ καλά, πίνουν μονορούφι το ποτό τους! Για τον Coffeholic: Πως πίνω τον εσπρέσο μου.
 
5 « Freddo…» Για τους «άλλους»: Παγωμένος καφές που πίνουν το καλοκαίρι. Για τον Coffeholic: Παγωμένος καφές που πίνω το Καλοκαίρι, την Άνοιξη, το Φθινόπωρο και… τον Χειμώνα!
 
6 «Αναπνοή» Για τους «άλλους»:  Η εισπνοή και εκπνοή αέρα. Καθαρή και δροσερή (μερικές φορές τουλάχιστον!) Για τον Coffeholic:  Είναι αιώνια καταδικασμένος να μυρίζει σαν καφετιέρα.
 
7 «Όταν τελειώνει ο καφές…» Για τους «άλλους»: … απλά τελειώνει ο καφές. Για τον Coffeholic: Νext please!!  

8 «Decafeine» Για τους «άλλους»:  Καφές, χωρίς καφεΐνη.
Για τον Coffeholic: Όχι, ευχαριστώ!
 
9 «Μay Ι have a cup of coffee please? » Για τους «άλλους»:  Ένα φλιτζάνι καφέ είναι η καθημερινή συνήθεια το πρωί. Για τον Coffeholic:  Ένα φλιτζάνι καφέ είναι… μόνο η αρχή!
 
10 «Καφές»
Για τους «άλλους»:  Ένα ρόφημα, μια καθημερινή συνήθεια.
Για τον Coffeholic:  Καθημερινή απόλαυση. Είναι απίστευτο πως καταφέρνει να σε γεμίζει ενέργεια και ευτυχία, μέσα στα  28 πρώτα λεπτά!

Για το Mycampus.gr

Don't Forget: 
Google+ 
Facebook 

 

1 σχόλιο: