Οι Αlternative, Leftover Cuties

25.9.15
Πριν δυο χρόνια περίπου, παρακολουθώντας μια σειρά, ομολογώ πως αυτό που μου κέντρισε το ενδιαφέρον ήταν η μουσική της.
Έτσι γνώρισα τους “
Leftover Cuties” και για αρκετό καιρό τα τραγούδια τους είχαν την δική τους θέση στο πρωινό ξύπνημα, ως παρέα στον δρόμο, στο σπίτι την ώρα του διαβάσματος και λίγο πριν τον ύπνο… Με δυο λόγια έχουν μια ξεχωριστή θέση στην playlist μου!

 Πιο συγκεκριμένα είναι μια alternative μπάντα που δημιουργήθηκαν το 2008 στo Λος Άντζελες, τα μέλη του συγκροτήματος είναι:  Η “retroShirli McAllen στην φωνή και γιουκαλίλι, Austin  Nicholsen στο μπάσο (και γιουκαλίλι),  Stuart Johnson ντραμς και Mike Bolger στα πλήκτρα, τρομπέτα και αρκοντεόν.
Ένα χρόνο μετά την δημιουργία τους θα κυκλοφορήσει το πρώτο
EP με τίτλο “Game Called Life”. Από εκεί αρχίζουν με το ομώνυμο τραγούδι, να γίνονται αγαπητοί!
Το 2011 ολοκληρώνουν το
cd τους “Please to Go” που συνεχίζουν στο ίδιο ύφος μουσικής. Ενώ το 2012 ήταν η χρονιά που η μουσική τους “συνόδεψε” την σειρά “The Big C” και κυκλοφόρησαν ένα EP με διασκευές, “Departures” και ένα ακόμα cd σε πιο γιορτινή διάθεση. 


Τέλος πριν δυο χρόνια περίπου το 2013, έχουμε το τελευταίο album της μπάντας “The Spark & The Fire”, που νομίζω μετά από αυτό γίνονται ακόμα πιο γνωστοί και αγαπητή στο κοινό.

Δυστυχώς στην Ελλάδα μάλλον θα αργήσουμε πολύ να τους δούμε καθώς οι μόνες συναυλίες που έχουν οριστεί για την μπάντα είναι σε διάφορα μέρη της Αμερικής!Για το Newsfilter.gr 

2 σχόλια:

 1. Μου θυμίζουν κάτι παλιό..
  απο αυτά που δεν γνώρισες αλλά θα ήθελες πολύ να τα προλάβαινες.
  πολύ νοσταλγικό!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Και η σειρά πολύ καλή (είμαι και λίγο παραπάνω ευαισθητοποιημένη με το θέμα του καρκίνου καθώς το βιώσαμε 2 φορές στην οικογένεια και μία στο ευρύτερο φιλικό περιβάλλον) και το soundtrack επίσης! Από εκεί τους γνώρισα και εγώ :)
  Καλό βράδυ φιλιά!

  ΑπάντησηΔιαγραφή